Constructiebankwerker / Lasser

Ben jij de nieuwe Constructiebankwerker/ Lasser? 

Herder ontwikkelt en bouwt veelzijdig inzetbare machines van wereldklasse. Unieke machines die sinds 1947 in Nederland worden geproduceerd en zijn uitgegroeid tot een fenomeen. Wereldwijd is Herder het meest verkochte merk in markt van sloot-, beplantings- en bermonderhoud. Dit alles maakt dat Herder machines vaak worden geïmiteerd, maar nooit worden geëvenaard. Herder is één van de toonaangevende merken van Dutch Power Company. Tot deze groep behoren merken als Conver, Roberine en Votex. In verband met de uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten zijn wij per direct op zoek naar vakmensen of mensen die graag het vak willen leren.

De functie:
Je bent in staat zelfstandig of volgens tekening samen te stellen en lassen van werkstukken in alle standen.

Het profiel:
Je bent in het bezit van een Mbo-opleiding niveau 2-3. Verder heb je de cursussen MIG/MAG lassen en elektrisch lassen niveau 1 en 2 gevolgd en behaald. Ook heb je enige jaren ervaring als lasser binnen een productieomgeving. Bij voorkeur ben je in het bezit van een geldig heftruckcertificaat.

Wij bieden:
Een zelfstandige functie bij een innovatieve, technische organisatie. Kenmerkend voor onze organisatie is het enthousiasme voor het vak en de informele werksfeer gericht op samenwerking met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Stuur dan je brief met motivatie en CV naar werkenbij@dutchpowercompany.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janet van den Dries.

Terug naar het overzicht

Bekijk ook deze cases

Herder One

De nummer één oplossing voor al uw berm en slootonderhoud!

Grenadier MBK240

Wilt u zowel links als rechts van het voertuig maaien? Lees dan verder...