Medewerker montage

Ben jij die technische topper met kennis van hydrauliek? 

Herder ontwikkelt en bouwt veelzijdig inzetbare machines van wereldklasse. Unieke machines die sinds 1947 in Nederland worden geproduceerd en zijn uitgegroeid tot een fenomeen. Wereldwijd is Herder het meest verkochte merk in markt van sloot-, beplantings- en bermonderhoud. Dit alles maakt dat Herder machines vaak worden geïmiteerd, maar nooit worden geëvenaard. Herder is één van de toonaangevende merken van Alamo Group The Netherlands. Tot deze groep behoren merken als Conver, Roberine en Votex. In verband met de uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten zijn wij per direct op zoek naar vakmensen of mensen die graag het vak willen leren.

De functie:

Jij monteert, op basis van tekeningen en technisch inzicht, zelfstandig uiteenlopende onderdelen. Dit kunnen zowel hydraulisch als mechanisch onderdelen zijn, maar ook complete machines. Verder assisteer je bij het afmonteren en in bedrijf stellen van onze machines. Je balanceert rotoren en ventilatoren en jij houdt de stuklijsten bij. Ook denk je mee over productietechnische vraagstukken en draag je oplossingen aan. Kortom jij gaat voor optimale kwaliteit en klanttevredenheid van onze klanten.

Het profiel:

Je bent in het bezit van een technische MBO-opleiding niveau 3 of 4. Daarnaast heb je kennis van hydrauliek/pneumatiek. Bij voorkeur heb je minimaal 3 jaar ervaring in een productieomgeving en je bent bereid tot het volgen van cursussen.

Wij bieden:

Een zelfstandige functie bij een innovatieve, technische organisatie. Kenmerkend voor onze organisatie is het enthousiasme voor het vak en de informele werksfeer gericht op samenwerking met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Stuur dan je brief met motivatie en CV naar werkenbij@alamo-groupnl.com Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janet van den Dries.

Terug naar het overzicht

Bekijk ook deze cases

Constructiebankwerker / Lasser

Ben jij de nieuwe Constructiebankwerker/ Lasser

Monteur

Ben jij die enthousiaste monteur met kennis van constructiewerk die wij zoeken?