Monteur

Ben jij die enthousiaste monteur met kennis van constructiewerk die wij zoeken?

Herder ontwikkelt en bouwt veelzijdig inzetbare machines van wereldklasse. Unieke machines die sinds 1947 in Nederland worden geproduceerd en zijn uitgegroeid tot een fenomeen. Wereldwijd is Herder het meest verkochte merk in markt van sloot-, beplantings- en bermonderhoud. Dit alles maakt dat Herder machines vaak worden geïmiteerd, maar nooit worden geëvenaard. Herder is één van de toonaangevende merken van Alamo Group The Netherlands. Tot deze groep behoren merken als Conver, Roberine en Votex. In verband met de uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten zijn wij per direct op zoek naar vakmensen of mensen die graag het vak willen leren.

De functie:
Jij bent een gedreven (trekker) monteur die niet terugdeinst van constructiewerkzaamheden.  Samen met onze doorgewinterde constructiewerkers werk je aan diverse projecten. Jij vult het team aan met jouw kennis aan over gecompliceerde systemen zoals elektro-, AdBlue-, uitlaat-, lucht- en hydrauliek systemen. Uiteraard draai jij je hand er niet voor om hier zelfstandig aanpassingen aan te doen. Daarnaast voer je zelfstandig de inbouw van machinebediening uit in moderne trekkercabines. Verder ben je in staat licht constructiewerk uit te voeren zoals het boren en fitten van staalwerk. Je controleert je eigen werkzaamheden en voldoet aan optimale kwaliteit en (interne) klanttevredenheid waar Herder voor staat.  

Het profiel:
Jij bent in het bezit van een opleiding Elektronica niveau 3. Je hebt goede kennis van hydrauliek en elektronica, moderne dieselmotoren en AdBlue systemen. Het lezen van technische tekeningen is voor jouw geen probleem en je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een productieomgeving. Jij bent in staat om moderne tractoren te bedienen, eenvoudig constructiewerk uit te voeren en bereid tot het volgen van cursussen. In bezit zijn van een heftruck- en trekkerrijbewijs is een pré.

Wij bieden:
Een zelfstandige functie bij een innovatieve, technische organisatie. Kenmerkend voor onze organisatie is het enthousiasme voor het vak en de informele werksfeer gericht op samenwerking met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Stuur dan je brief met motivatie en CV naar werkenbij@alamo-groupnl.com Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janet van den Dries.

Terug naar het overzicht

Bekijk ook deze cases

Constructiebankwerker / Lasser

Ben jij de nieuwe Constructiebankwerker/ Lasser? 

Herder One

De nummer één oplossing voor al uw berm en slootonderhoud!