Aftersales Manager

Help jij onze klanten verder met technische commerciële vragen?

Herder ontwikkelt en bouwt veelzijdig inzetbare machines van wereldklasse. Unieke machines die sinds 1947 in Nederland worden geproduceerd en zijn uitgegroeid tot een fenomeen. Wereldwijd is Herder het meest verkochte merk in markt van sloot-, beplantings- en bermonderhoud. Dit alles maakt dat Herder machines vaak worden geïmiteerd, maar nooit worden geëvenaard. Herder is één van de toonaangevende merken van Alamo Group The Netherlands Tot deze groep behoren merken als Conver, Roberine en Votex. In verband met de uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten zijn wij per direct op zoek naar vakmensen of mensen die graag het vak willen leren.

De functie:

Als Aftersales Manager ben je dé spil tussen de afdeling sales support (onderdelen verkoop) en de afdeling (technische) service. Je bedient de klanten die technische commerciële vragen hebben. Ook help je onze klanten verder met aftersales. Verder ondersteun je de afdeling sales support met het verwerken van onderdelenorders, klachtenafhandeling, het opstellen van bruikleenovereenkomsten en dergelijke. 

 Het profiel:

Je bent in het bezit van een afgerond HBO-opleiding in een technisch commerciële richting of Hbo werk- en denkniveau verkregen door werkervaring. Verder heb je minimaal 2 a 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal goed, zowel in woord als geschrift. Daarnaast ben je flexibel ingesteld, kun je goed werken onder tijdsdruk, ben je klantgericht en neem je eigen initiatief.

Wij bieden:

Een zelfstandige functie bij een innovatieve, technische organisatie. Kenmerkend voor deze organisatie is het enthousiasme voor het vak en de informele werksfeer gericht op samenwerking met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Stuur dan je brief met motivatie en CV naar werkenbij@alamo-groupnl.com. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janet van den Dries.

Terug naar het overzicht

Bekijk ook deze cases

Constructiebankwerker / Lasser

Ben jij de nieuwe Constructiebankwerker/ Lasser? 

Dutch Power Company wordt Alamo Group The Netherlands

Het Nederlandse concern Dutch Power Company voert een naamsverandering door. Per 1-1-2022 zal zij verder gaan als Alamo Group The Netherlands (Alamo NL). Onder Alamo Group The Netherlands behoren de toonaangevende merken Conver, Herder, Roberine en Votex. Alamo NL heeft twee productielocaties in Nederland; in Giessen en in Middelburg.