Coördinator sales support

Ben jij een organisatorisch talent, communicatief sterk en heb jij een passie voor techniek?

Herder ontwikkelt en bouwt veelzijdig inzetbare machines van wereldklasse. Unieke machines die sinds 1947 in Nederland worden geproduceerd en zijn uitgegroeid tot een fenomeen. Wereldwijd is Herder het meest verkochte merk in markt van sloot-, beplantings- en bermonderhoud. Dit alles maakt dat Herder machines vaak worden geïmiteerd, maar nooit worden geëvenaard. Herder is één van de toonaangevende merken van Dutch Power Company. Tot deze groep behoren merken als Conver, Roberine en Votex. In verband met de uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten zijn wij per direct op zoek naar vakmensen of mensen die graag het vak willen leren.

Wat ga je doen:

Als coördinator sales support ben je de spin in het web van afdeling sales support. Je bent in staat om de afdelingen meer structuur te geven en verder te automatiseren. Jij maakt analyses van de beschikbare data zoals marge per machines, omzet dealers/ land, marge/factor en je voert prijswijzigingen door in de prijslijsten. Als coördinator voer je algemene werkzaamheden uit zoals o.a. het verwerken van onderdelen- en machineorders en het organiseren van transport. Tot slot bedenk je samen met je collega’s sales acties om de verkoop een boost te geven en de omzet zo te verhogen.

Het profiel:

Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding aangevuld met een aantal jaren relevante werkervaring. Kennis van Hydraulische machines en/of agrarische/grondverzet machines is een pré.

Je gaat nauwkeurig te werk en weet anderen te motiveren. Je bent communicatief, analytisch, resultaatgericht en toont initiatief. Je beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift. Je bent ervaren in het gebruik van ERP-systemen en Excel.

Wij bieden:

Een zelfstandige functie bij een innovatieve, technische organisatie. Kenmerkend voor onze organisatie is het enthousiasme voor het vak en de informele werksfeer gericht op samenwerking met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Stuur dan je brief met motivatie en CV naar werkenbij@dutchpowercompany.com. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janet van den Dries.

Terug naar het overzicht

Bekijk ook deze cases

Corona update

Update over Covid-19

Herimag

Slootonderhoud plegen op schouwpaden van slechts 1,50 meter? De Herimag biedt de oplossing.