Technical Support medewerker

Ben jij nieuwsgierig, communicatief sterk en heb jij een passie voor techniek?

Herder en Votex zijn beide toonaangevende merken van Alamo Group The Netherlands. In de productielocatie in Middelburg worden deze unieke machines, die zijn uitgegroeid tot een fenomeen in de markt, ontwikkeld en gebouwd. Wereldwijd zijn Herder en Votex een vooraanstaand A-merk in toepassing van sloot-, beplantings- en bermonderhoud. Tot de Alamo Group The Netherlands behoren daarnaast ook de merken Conver en Roberine. In verband met de uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten zijn wij per direct op zoek naar een

Technical Support medewerker

Wat ga je doen:

Jij beantwoordt technische vragen van dealers en/of klanten. Daarbij maak je vertaling van de technische specificaties naar de klanttoepassing. Je behandelt garantieaanvragen en de afhandeling hiervan. Daarnaast zorg je voor de aftersales van onze machines en leg je de verzamelde data op de juiste manier vast in de systemen. Tot slot adviseer je de organisatie in structurele oplossingen om veelvoorkomende klachten te voorkomen.

Het profiel:

Je bent in het bezit van een afgeronde MBO-opleiding niveau 4 in een technisch commerciële richting of MBO denkniveau verkregen door werkervaring. Je hebt affiniteit met techniek. Verder heb je minimaal 2 a 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel in woord als geschrift. Daarnaast ben je flexibel ingesteld en kun je goed werken onder tijdsdruk. Je bent klant- en oplossingsgericht ingesteld en stelt de juiste vragen om de klant zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Wij bieden:

Een zelfstandige functie bij een innovatieve, technische organisatie. Kenmerkend voor onze organisatie is het enthousiasme voor het vak en de informele werksfeer gericht op samenwerking met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Stuur dan je brief met motivatie en CV naar werkenbij@alamo-groupnl.com Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janet van den Dries.

Terug naar het overzicht

Bekijk ook deze cases

Leerling CNC Draaien/Frezen

Wil jij het vak bij ons komen leren als Leerling CNC Draaien/Frezen

Marketing Stagaire

Kom jij ons laten zien dat jij een Social Media professional bent?