Dutch Power Company wordt Alamo Group The Netherlands

Het Nederlandse concern Dutch Power Company voert een naamsverandering door. Per 1-1-2022 zal zij verder gaan als Alamo Group The Netherlands (Alamo NL). Onder Alamo Group The Netherlands behoren de toonaangevende merken Conver, Herder, Roberine en Votex. Alamo NL heeft twee productielocaties in Nederland; in Giessen en in Middelburg.

Alamo Group The Netherlands hoort sinds 2019 bij de Alamo Group Inc. Dit, aan de NYSE beursgenoteerde, bedrijf is marktleider en vooruitstrevend op het gebied van ontwikkeling, fabricage, distributie en service van hoogwaardige machines voor vegetatieonderhoud, infrastructuuronderhoud, landbouw en andere toepassingen. Inmiddels vallen zo’n 30 A-merken onder de Alamo Group Inc.

Alamo Group is wereldwijd een bekende naam en heeft een uitstekend distributienetwerk. Met de naamswijziging naar Alamo Group The Netherlands wordt de verbondenheid met het internationale concern Alamo Inc nog meer waarneembaar en kunnen de zusterbedrijven in de groep profiteren van deze naamsbekendheid in de West-Europese markt.  

Door gebruik te maken van de onderlinge kennis en distributiekanalen van de zusterbedrijven, verstevigt en vergroot Alamo Group haar positie in de markt. Dit sluit perfect aan bij de doelstelling om onze merken Conver, Herder, Roberine en Votex internationaal te laten groeien. Deze merken, die door de markt gezien worden als duurzaam, vernieuwend, betrouwbaar en kwalitatief, hebben allen een lange historie. Dit sluit uitstekend aan bij de visie van de Alamo Group Inc.

De beide productielocaties van Alamo Group NL zullen ook de naam Alamo Group The Netherlands voeren waarbij de merknamen ongewijzigd blijven. Dit gaat om Alamo Group The Netherlands Giessen (productie van Conver en Roberine) en Alamo Group The Netherlands Middelburg (productie van Herder en Votex)

Terug naar het overzicht

Bekijk ook deze cases

Rapier BK

Bij Herder hebben wij alle kennis in huis om uw maatwerk machines te realiseren voor berm, sloot en beplantingsonderhoud.

 

Stobbenfrezen maatwerk oplossingen

Herder-Fermex stobbenfrezen worden al sinds jaar en dag probleemloos gecombineerd met de meest uiteenlopende voertuigen.