Leerling CNC Draaien/Frezen

Wil jij het vak bij ons komen leren? 

Herder en Votex zijn beide toonaangevende merken van Alamo Group The Netherlands. In de productielocatie in Middelburg worden deze unieke machines, die zijn uitgegroeid tot een fenomeen in de markt, ontwikkeld en gebouwd. Wereldwijd zijn Herder en Votex een vooraanstaand A-merk in toepassing van sloot-, beplantings- en bermonderhoud. Tot de Alamo Group The Netherlands behoren daarnaast ook de merken Conver en Roberine. In verband met de uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten zijn wij per direct op zoek naar een

Leerling CNC Draaien/Frezen

Wat ga je doen:

Je werkzaamheden bestaan in het eerste leerjaar uit het leren instellen en bedienen van een CNC (computer gestuurde) machine. In het tweede leerjaar ga je zelfstandig programmeren aan diverse machines.

De (leerling) verspaner leert bij ons:

  • Werktekeningen lezen;
  • Werkvolgorde bepalen;
  • Zelfstandig programmeren van de machines;
  • Bestaande CNC-programma’s inlezen en wijzigen;
  • In- en afstellen van de machines;
  • Verspaningscondities en parameters bepalen;
  • Controleren en meten van het eigen werk;
  • Gericht onderhoud aan de machine verrichten


Wij bieden:

Een zelfstandige functie bij een innovatieve, technische organisatie. Kenmerkend voor deze organisatie is het enthousiasme voor het vak en de informele werksfeer gericht op samenwerking met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Stuur dan je brief met motivatie en CV naar werkenbij@alamo-groupnl.com. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Janet van den Dries.

Terug naar het overzicht

Bekijk ook deze cases

Grenadier MBK240

Wilt u zowel links als rechts van het voertuig maaien? Lees dan verder...

Dutch Power Company wordt Alamo Group The Netherlands

Het Nederlandse concern Dutch Power Company voert een naamsverandering door. Per 1-1-2022 zal zij verder gaan als Alamo Group The Netherlands (Alamo NL). Onder Alamo Group The Netherlands behoren de toonaangevende merken Conver, Herder, Roberine en Votex. Alamo NL heeft twee productielocaties in Nederland; in Giessen en in Middelburg.