Nieuws

'Fish Protector gaat veel vissenlevens redden'

'Fish Protector gaat veel vissenlevens redden'

Wel sloten maaien, veel minder vissterfte. Daar moet de Fish Protector van machinefabriek Herder uit Middelburg voor zorgen. Ieder jaar sterven grote aantallen vissen doordat ze bij het maaien van sloten en watergangen tussen de messen van de grasmaaier terechtkomen. Of ze stikken op de oever.

Fish Protector

Herder B.V brengt een nieuwe innovatie op de markt voor slootonderhoud. De Gebr. Tolenaars en Herder B.V zijn overeengekomen dat het octrooi voor de Fish Protector MK01 wordt overgenomen door Herder B.V. Met de Fish Protector wordt een grote stap gemaakt in het visvriendelijk uitmaaien van de watergangen door het gebruik van lichtflitsen. Uit recent onderzoek is bewezen dat de vissterfte hiermee fors afneemt. Herder B.V zal zowel de productie als de distributie van de Fish Protector overnemen.

 

Corona update

Vanwege de actuele situatie rondom het Covid-19 (corona) virus heeft Herder de maatregelen weer aangescherpt. Waar u normaal gesproken welkom bent, hebben wij besloten tijdelijk geen bezoekers toe te laten in onze fabriek ter bescherming van u en onze medewerkers. We hopen op uw begrip hiervoor.

Stay safe!

Corona

Vanwege de actuele situatie rondom het Covid-19 (corona) virus heeft Herder aanvullende maatregelen genomen. Waar u normaal gesproken welkom bent, hebben we besloten tijdelijk geen bezoekers toe te laten aan onze fabriek ter bescherming van u en onze medewerkers. We hopen op uw begrip hiervoor.

Verder hebben we intern diverse maatregelen genomen rondom het tegengaan van het Covid-19 (corona) virus, echter is onze fabriek in aangepaste vorm wel in bedrijf, de productie gaat met de nodige voorzorgsmaatregelen door en ook de onderdelen voorziening is gegarandeerd.

Alamo neemt Dutch Power Company over

Giessen, 21 februari 2019 – Vandaag heeft Dutch Power Company (DPC) bekend gemaakt dat het bedrijf is overgenomen door het Amerikaanse Alamo Group Inc. Alamo, genoteerd aan de New York Stock Exchange (NYSE), ontwerpt, produceert en distribueert hoogwaardige machines waaronder een breed assortiment maaiers voor professioneel gebruik.