Heeft u een vraag?

Service

Wij staan voor u klaar met raad en daad 

Wanneer u een machine van Herder aanschaft, dan geniet u van talloze voordelen. Ook na de aankoop blijft u profiteren. We hebben een wereldwijd dealernetwerk en delen met hun al onze kennis en ervaring om u beter te kunnen helpen met de aftersales.  

Ook bij onverwachte situaties kunt u altijd rekenen op de servicemonteurs van uw Herder dealer of een van de specialisten van Herder. Reparatie, onderhoud of onderdelen onze experts kunnen u ongeacht het bouwjaar altijd helpen. 

Neem contact met ons op

De originele onderdelen van Herder

Een machine bestaat uit talloze onderdelen en pas wanneer alles klopt kunt u spreken van perfectie. Het is de optelsom van factoren die zorgt voor het grote verschil. Die perfectie kunt u van een Herder machine verwachten. Over elk detail is nagedacht en daardoor kunt u vertrouwen op een machine die door en door betrouwbaar is. Dezelfde betrouwbaarheid kunt u verwachten van onze werktuigen en onze onderdelen. 

Houdt daarom u machine in topconditie met de kwaliteitsonderdelen van Herder. Deze onderdelen zijn speciaal ontworpen om maximaal te presteren onder de zwaarste omstandigheden en minimaliseren de kans op uitval. Houd uw machine in optimale conditie en bestel originele Herder onderdelen bij uw Herder dealer.

Bestel hier uw onderdelen

Financial lease

Als u kiest voor financial lease, spreidt u de aanschafkosten en wordt u de eigenaar van de machine. De maandelijkse kosten zijn exact bekend en u betaald een vaste rente over de vastgestelde periode. U kunt kiezen uit een looptijd van 36 of 48 maanden. Voor één scherp maandbedrag kunt u zich focussen op wat er echt toe doet, namelijk ondernemen! Vraag naar de mogelijkheden.

Vraag een gratis offerte aan

 
 
 

 

De specialist in machines

Maaiarmen

Werktuigen bermonderhoud

Werktuigen slootonderhoud

Werktuigen beplantingsonderhoud

Herder One

Stobbenfrezen

Onderhoudsmachines

Gebouwd op ervaring

Waarom Herder?

Herder ontwikkelt en bouwt veelzijdig inzetbare machines van wereldklasse. Unieke machines die sinds 1947 in Nederland worden geproduceerd en zijn uitgegroeid tot een fenomeen. Herder is wereldwijd het meest verkochte merk in de markt van sloot-, beplantings- en bermonderhoud.

Herder staat voor de hoogste kwaliteit, het beste resultaat, een lange levensduur en ergonomisch verantwoord werken.

 Meer over Herder


Grensverleggend
Kennis & ervaring
Op maat gemaakt

Kom gerust langs voor een adviesgesprek