We zijn opzoek naar nieuwe collega's

Over ons

Herder is in 1947 opgericht en is uitgegroeid tot wereldwijde marktleider op het gebied van sloot-, beplanting- en bermonderhoud. Herder is gevestigd aan de Herculesweg te Middelburg. In een uitstekend geoutilleerde en ruime bedrijfsruimte van ca. 10.000 m², worden hydraulisch aangedreven en zeer specialistische machines ontworpen en geproduceerd. Voor de productie wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. De fabriek is uitgerust met een eigen lakstraat waar alleen lakken worden toegepast die het milieu minimaal belasten.

Circa 100 ervaren en vakbekwame medewerkers ontwikkelen en bouwen met veel plezier machines die in meer dan 20 landen ingezet worden om werkzaamheden te verrichten. De betrokkenheid van de medewerkers zorgt voor een hoogwaardig product dat vaak is geïmiteerd, maar nooit is geëvenaard. Naast standaardproducten en werktuigen met alle opties, worden in de fabriek in Middelburg ook maatconstructies voor klanten vervaardigd. De kracht van Herder is namelijk niet alleen produceren, maar ook ontwikkelen.

Het programma van Herder omvat een breed basisprogramma waaronder maaiarmen voor tractoraanbouw op breedspoor en smalspoor en een grote variëteit aan hydraulisch aangedreven werktuigen. Het programma voorziet ook in zelfrijdende slootreinigingsmachines en voertuigen ten behoeve van maai- en baggerwerkzaamheden. Uiteraard levert Herder ook apparatuur ten behoeve van het onderhouden van maaimessen.

Herder is actief in 20 landen en biedt wereldwijde ondersteuning via een gespecialiseerd en betrouwbaar dealernetwerk. Onze eigen onderdelenservice zorgt dat u snel de beschikking heeft over onderdelen ten behoeve van vervanging of reparatie.

Missie en visie

Historie

Alamo