Nieuws

& aankondigingen

Fish Protector

Herder B.V brengt een nieuwe innovatie op de markt voor slootonderhoud. De Gebr. Tolenaars en Herder B.V zijn overeengekomen dat het octrooi voor de Fish Protector MK01 wordt overgenomen door Herder B.V. Met de Fish Protector wordt een grote stap gemaakt in het visvriendelijk uitmaaien van de watergangen door het gebruik van lichtflitsen. Uit recent onderzoek is bewezen dat de vissterfte hiermee fors afneemt. Herder B.V zal zowel de productie als de distributie van de Fish Protector overnemen.

 

Corona

Vanwege de actuele situatie rondom het Covid-19 (corona) virus heeft Herder aanvullende maatregelen genomen. Waar u normaal gesproken welkom bent, hebben we besloten tijdelijk geen bezoekers toe te laten aan onze fabriek ter bescherming van u en onze medewerkers. We hopen op uw begrip hiervoor.

Verder hebben we intern diverse maatregelen genomen rondom het tegengaan van het Covid-19 (corona) virus, echter is onze fabriek in aangepaste vorm wel in bedrijf, de productie gaat met de nodige voorzorgsmaatregelen door en ook de onderdelen voorziening is gegarandeerd.

Frank Bijlsma: 'Herder brengt ons bedrijf verder'

'Na een halfuur werken heb je al het gevoel dat de Grenadier doet wat jij wilt!'

Frank Bijlsma is mede-eigenaar van de Friese onderneming Jelle Bijlsma BV. Hij is enthousiast en tevreden over de maaiarmen van Herder Grenadiers die ze op hun tractoren hebben gemonteerd. Er staan er binnenkort liefst twaalf tractoren met die bekende gele maaiarmen in de loods.

Alamo neemt Dutch Power Company over

Giessen, 21 februari 2019 – Vandaag heeft Dutch Power Company (DPC) bekend gemaakt dat het bedrijf is overgenomen door het Amerikaanse Alamo Group Inc. Alamo, genoteerd aan de New York Stock Exchange (NYSE), ontwerpt, produceert en distribueert hoogwaardige machines waaronder een breed assortiment maaiers voor professioneel gebruik.